Supermarket Ival
Количка

Ако не сте доволни от качеството на продуктите ще ви върнем парите. 

Замяна на липсващи продукти

Замяна на липсващи продукти

При липсващи продукти във Вашата поръчка, поради изчерпана наличност, нашият екип може да замени част от продуктите с подобни продукти. 

Когато изготвяте вашата поръчка можете да се съгласите с тази опция!


Политика за замяна на продукти

Пакетирането и съхранението на поръчките се осъществява в наш централен склад. В случай на липсващи продукти в поръчките, поради липса на наличности, някои от тях могат да бъдат заменени от нашия екип по пакетирането. Продукти ще бъдат заменяни, само ако сте посочили, че сте съгласни при завършване на поръчката. Екипът ни ще се постарае да подбере възможно най-подходящия подобен продукт като цена и качество. Специфичните продукти, които нямат аналог, ще бъдат приспаднати от поръчката.


Известяване за корекции и приспадане на липсващите продукти от крайната сметка

Информация за всички корекции по поръчката ще получите от наш сътрудник. При поръчки с наложен платеж, липсващите продукти ще бъдат извадени от крайната сума на поръчката. 


Процес на пакетиране и защо липсват продукти

Нашата система за наличности визуализира всички налични продукти в нашия склад в момента на вашето пазаруване. Понякога е възможно продукти да се изчерпат като наличност, след като сте завършили своята поръчка. Това се получава, защото екипът ни е започнал да пакетира поръчки, завършени преди вашата, в които са поръчани същите продукти и наличността се е изчерпала, преди да пакетират вашата поръчка. Всички поръчки се събират няколко часа преди доставката, за да сме сигурни, че ще получите възможно най-пресните продукти. Поради тази причина, ако сте направили своята поръчка няколко дни предварително, също е възможно продукт да бъде изчерпан.

Екипът ни работи усилено да поддържа достатъчно наличност, за да намалим възможността за липсващ продукт до минимум.

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви осигури най-доброто преживяване. Научи повече.